Feerie, magie, bucurie, de toate a avut parte Irina la petrecerea ei de 4 ani. Irina adora prințesele, iar noi i-am creat regatul din Winter Wonderland. Cu ajutorul ei am pus la punct detalii care au contribuit la atmosfera feerică: fulgi de nea, brăduți ninși, steluțe argintii, bulgărași de zăpadă, dulciuri couture, totul în nuanțe de alb, roz și accente argintii.

DSC_8265

colaj1

colaj2

colaj3

DSC_8277

DSC_8291

Pe lângă dulciuri: biscuiți în formă de 4 și fulgi de nea, cupcakes, cakepops, acadele de marțipan, macarons, rafaelo și tort, invitații au putut gusta delicioase mini tarte dulci și sărate, în mare parte vegane, cu hummus, vinete, mere și nuci, dovleac, vișine sau zmeură, dar și cu somon sau brânză de capra și struguri. Mulțumim Tarte Mici.

DSC_8208

După diverse jocuri și dans, le-am pus la încercare creativitatea. Fiecare copil a primit un plic în care se aflau carton colorat, lipici și diverse decupaje din hârtie colorată pentru a face o felicitare de iarnă cu mesajul “Dragă Moș Crăciun, te aștept cu drag!”.

DSC_8443

DSC_8347

La final toti copiii au primit câte un cadou din partea Irinei – biscuiți tematici în cutiuțe roz delicate cu decupaj in formă de fulg.

DSC_8192

La mulți ani, ma petite Irina!

Cu drag,
Echipa Lilou’s Parties & Shop ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *