Pentru petrecerea de botez a Siennei am avut mari emoții. Nu pentru organizarea în sine, ci pentru vreme fiind o petrecere în aer liber, într-o lună mai extrem de capricioasă.

Tot conceptul creativ a fost creat în jurul grădinii din spatele casei clienților care trebuia să fie  invadată de sute de fluturi. După ce toată săptămâna am tot consultat site-urile meteo, în ziua petrecerii am răsuflat ușurați pentru că timpul a fost pur și simplu perfect!

Fluturii au pus stăpânire pe întreaga curte, începând de la intrare, unde am amplasat un semn de bun venit cu mesaje pe aripi de fluture. Pentru a ajunge în gradina unde erau amplasate mesele copiilor și candybarul, oaspeții au trecut pe sub zeci de ghirlande de fluturi care în bataia vantului căpătau viață. Ca poartă de acces am gândit un decor de baloane în formă de fluture. Măsuțele copiilor și candybarul au fost tot sub amprenta fluturilor. Fiecare scaunel de la masa copiilor a fost decorat cu aripi de fluture cu care copiii se puteau  juca. Farfuriile, paharele, paiele și servețelele au fost și ele năpădite de fluturi :).

Candybarul a fost decorat în aceeași temă. Fluturii noștri s-au răsfățat și printre brioșe, eclere, acadele, biscuiți și celelalte dulciuri. Vata de zahăr și limonda au avut și ele succes la copiii care s-au distrat de minune.

Vremea perfectă și organizarea minuțioasă au făcut ca petrecerea de botez a Siennei să fie un succes!

Credite:
Concept | Design | Styling | Papetărie | Recuzită: Lilou’s Parties
Tort | Dulciuri: Grace Couture Cakes
Decor baloane: Nicu Balonaș
Mărturii: Le Cose Animate & Leonidas
Flori gigant | ghirlande fluturi: Decorent
Limonadă: Atelierul de Limonadă
Vată de zahăr: Trupa lui Biluță
Locație: reședință privată
Photo:Lilou’s Parties

Cu drag,
Echipa Lilou’s Parties & Shop ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *