Dominic Andrei, un băiețel extrem de adorabil, s-a făcut mare, a împlinit 1 anişor! Părinţii lui şi-au dorit o petrecere frumoasă cu tema Safari, drept urmare echipa noastră a pus tot sufletul să fie una de neuitat.

Invitaţii, la intrare erau aşteptaţi cu un indicator de bun venit şi un palmier din baloane, după care pătrundeau în safari unde îi aştepta o lume de poveste. Jeep-ul  pentru poze a fost atracţia principală pentru copii şi părinţi. S-au putut “plimba” cu el şi admira toate animăluţele junglei: lei, tigri, maimuţe, girafe, elefanţi, zebre etc

Candy barul a fost şi el decorat tematic, cu dulciuri şi un tort spectaculos.

Pentru copii am decorat masa cu farfurii, pahare, paie, coifuri personalizate. Tot pentru ei am pregătit pungi cu bunătăţi: biscuiți personalizați și sticle cu apă etichetate tematic. De asemenea, au plecat acasă cu animăluțul preferat pe care l-au putut adopta cu toate actele în regulă, adică cu certificat de adopție.

De la petrecere de 1 an nu putea să lipsească retrospectiva primului anișor cu toate detaliile evoluției și personalității lui Dominic, dar și o retrospectivă în imagini, de la naștere până acum.

Pe iarbă am instalat un cortuleț drăguț, păturică, un leu, baloane, cifra 1 pentru poze și relaxare.

Cu toții s-au simțit foarte bine în această călătorie prin safari.

La mulți ani, Dominic!

Credite:
Concept | Design | Styling | Papetărie | Recuzită: Lilou’s Parties
Tort | Dulciuri: Sweet Concept
Photo: Lilou’s Parties
Locație: In Picioarele Goale

Cu drag,
Echipa Lilou’s Parties & Shop ♡

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *